PRODUK

Babagan Kita

Dongguan HengYao Ultrasonik Machinery Co., Ltd didegaké ing 2016, minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi desain mesin umum (mesin topeng rai, mesin pembuat tanpa tenunan, mesin otomatis ultrasonik), produksi macem-macem cetakan otomatis, uga pasokan lan adol aksesoris.

Konsep perusahaan: "produk dhisik, teknologi dhisik, kualitas dhisik, lan layanan luwih dhisik". "Nggawe luwih akeh regane pelanggan" iku tujuane. 20 taun pengalaman lan unggul ing bidang iki, ayo maju bareng, lan bakal terus nggawe bab anyar ing mesin otomatis sing ora ditenun.

LEBIH LANJUT

PAWARTA INDUSTRI

  • 20 Teknologi kanggo Mbangun Mesin Topeng China Topeng ...

    21-03-09

    Wiwit nampa sumbangan saka pirang-pirang negara nganti nyumbang bahan medis menyang negara liya. Ing wektu cendhak luwih saka siji wulan, topeng "siji-siji" saka topeng Tiongkok nggambarake kekuwatan sing digawe saka China lan nyegerake kacepetan bahan medis anyar ...

  • Apa bedane topeng N95 lan KF94?

    21-03-12

    Bedane topeng N95 lan KF94 kalebu suntingan kanggo faktor sing paling digatekake para pangguna. KF94 minangka standar "saringan Korea" padha karo rating topeng US N95. Bentenipun Masker N95 lan KF94: Chartered Sampeyan Katon ...

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist
tulung tulisake email sampeyan lan kita bakal kontak sajrone 24 jam