• page_banner

Babagan Kita

Profil Perusahaan

icon_hen

Dongguan HengYao Ultrasonik Machinery Co., Ltd. didegaké ing 2016, minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi desain mesin umum (mesin topeng rai, mesin pembuat tanpa tenunan, mesin otomatis ultrasonik), produksi macem-macem cetakan otomatis, uga pasokan lan adol aksesoris.

Babagan Hengyao: Dongguan HengYao Ultrasonik Machinery Co., Ltd saka konsep teknologi canggih Jepang lan Taiwan. Kanthi 20 taun kaunggulan industri, kita fokus ing riset, pabrik lan penjualan macem-macem mesin otomatis sing ora ditenun. Perusahaan kita nandur modhal dening wong-wong senior kanggo mesin otomatis sing ora ditenun. Perusahaan klompok kita ana ing Shenzhen, Dongguan, Foshan, Xiamen, Suzhou, Nantong lan liya-liyane.

Lingkup Bisnis: lini produksi masker rai otomatis, mesin produksi masker lipat otomatis, lini perakitan katup pernapasan N95 otomatis, mesin pembuat topeng 3D otomatis, mesin kemasan topeng rai otomatis, mesin pembuat kanthong filter udara otomatis. Nglamar aksesoris lan sistem ultrasonik kanggo macem-macem mesin sing ora ditenun. Lan kita kanthi mandhiri ngembangake lan ngrancang luwih saka 30 jinis mesin. Mesin instrumen lan humanisasi cerdas digunakake ing bidang tenaga kerja, medis, sanitasi, pendhidhikan, hotel, penerbangan, rai.

 

Konsep perusahaan: "produk dhisik, teknologi dhisik, kualitas dhisik, lan layanan luwih dhisik". "Nggawe luwih akeh regane pelanggan" iku tujuane. 20 taun pengalaman lan unggul ing bidang iki, ayo maju bareng, lan bakal terus nggawe bab anyar ing mesin otomatis sing ora ditenun.

factory img1
factory img3
factory img2

Sertifikat

icon_hen
zhengshu5
zhengshu6
zhengshu7
zhengshu8
zhengshu5
zhengshu10
zhengshu4
zhengshu3
zhengshu2
zhensghu11
zhengshu13
zhensghu12

Pelanggan ngunjungi

icon_hen
kehu6
kehu
kehu2
kehu3
kehu4
kehu5