• page_banner

Mesin Topeng 3D Otomatis (kanthi sistem deteksi CCD lan pengepakan otomatis)

Katrangan singkat:

Topeng sing populer ing Korea, lini produksi kanthi otomatis, kalebu piranti koleksi sampah. Mesin topeng rai iki uga diarani masker 3D utawa mesin topeng jinis iwak. sistem kemasan otomatis lan fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation lan uga ukuran kompak.

Model: HY200-11

Regane: USD110000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jinis topeng: Flat-Lipat Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang, Dhukungan teknis video
Bahan topeng: Kain sing dudu tenunan Lokasi Layanan Lokal: Korea Selatan
Kapasitas Produksi: 40-45PCS / MIN Lokasi Showroom: Korea Selatan
Tegangan: 220V utawa khusus Kahanan: Anyar
Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik, Medis & Tenaga Kerja & Industri Kelas Otomatis: Kanthi otomatis
Jeneng: HY Nomer Model: HY200-11
Papan Asal: Guangdong, China Daya: 5.8KW
Ukuran (L * W * H): 5810 * 2400 * 1700mm Bobot: 800kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Layanan Purna Jual Kasedhiya: Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Poin Penjualan Utama: Multifungsi Jeneng: Mesin Nggawe Topeng Ikan
Bahan Fuselage: Paduan aluminium PLC: MITSUBISHI
Fungsi kemasan otomatis: opsional lempitan panas gelung kuping: opsional
Deteksi CCD: opsional Mbenakake: Topeng dirancang miturut syarat pelanggan
HY200-11

1. otomatisasi dhuwur karo PLC, deteksi fotoelektrik kanggo panganan bahan baku supaya ora mbuwang-mbuwang lan stabilitas dhuwur.

2. gulung nglereni impor, ora bisa digunakake lan awet

3. Panganan material kanthi motor sever, akurat ing pangaturan posisi las lan las. ukuran cilik, kinerja padhet lan tahan karat kanthi rak pigura paduan aluminium. 

Las loop kuping ultrasonik 4,20k, kuat ing bagean las lan narik.

5. Peralatan paten, teknologi terkemuka, proses diwasa, kualitas stabil lan efisiensi tinggi.

Topeng sing populer ing Korea, lini produksi kanthi otomatis, kalebu piranti koleksi sampah. Mesin topeng rai iki uga diarani masker 3D utawa mesin topeng jinis iwak. sistem kemasan otomatis lan fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation lan uga ukuran kompak.

Ukuran Mesin

7730 * 5330 * 1670mm

Output

40-45 pcs / menit

Tegangan

220 V / 380V

Kekuwatan

5,8 KW

Tekanan

0,6 Mbah

Bahan pesawat awak

Paduan aluminium

Syarat khusus

Ukuran topeng kudu didandani

Cathetan

Stracking lan kemasan otomatis ora opsional

Cathetan

Mesin opsional, kolektor sampah kasedhiya

HY200-11 3D mask machine with packaging(CCD)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita