• page_banner

Mesin Membuat Topeng 3D Otomatis

Katrangan singkat:

Topeng populer ing Korea. Iki minangka jalur produksi kanthi otomatis, lan dipasang kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas puteran kuping, mesin iki nggabungake 1 set masker mesin bank masker karo 2 set mesin las loop telinga nganggo sistem distribusi topeng, saengga ningkatake otomatisasi, gampang opearasi lan uga ukuran kompak.

Model: HY200-11A

Regane: USD70000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jinis topeng: Flat-Lipat Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang, Dhukungan teknis video
Bahan topeng: Kain sing dudu tenunan Lokasi Layanan Lokal: Korea Selatan
Kapasitas Produksi: 70-80 pcs / min Lokasi Showroom: Korea Selatan
Tegangan: 220V utawa khusus Kahanan: Anyar
Industri sing ditrapake: Nggunakake Ngarep, Medis & Tenaga Kerja & Industri Kelas Otomatis: Kanthi otomatis
Jeneng: HY Nomer Model: HY200-11A
Papan Asal: Guangdong, China Daya: 11kW
Ukuran (L * W * H): 7500 * 4500 * 1900mm Bobot: 1550kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Layanan Purna Jual Kasedhiya: Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Poin Penjualan Utama: PLC merek terkenal Jinis: Mesin Membuat Topeng Wajah 3D
Bahan Fuselage: Paduan aluminium PLC: MITSUBISHI
Piranti cetak: opsional lempitan panas gelung kuping: opsional
Aplikasi: urip, lingkungan bledug
HY200-11A
fish shaped mask machine

1. otomatisasi dhuwur karo PLC, deteksi fotoelektrik kanggo panganan bahan baku supaya ora mbuwang-mbuwang lan stabilitas dhuwur.

2. gulung nglereni impor, ora bisa digunakake lan awet

3. Panganan material kanthi motor sever, akurat ing pangaturan posisi las lan las. ukuran cilik, kinerja padhet lan tahan karat kanthi rak pigura paduan aluminium.  

Las loop kuping ultrasonik 4,20k, kuat ing bagean las lan narik.

5. Peralatan paten, teknologi terkemuka, proses diwasa, kualitas stabil lan efisiensi tinggi.

Topeng populer ing Korea. Iki minangka jalur produksi kanthi otomatis, lan dipasang kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas puteran kuping, mesin iki nggabungake 1 set masker mesin bank masker karo 2 set mesin las loop telinga nganggo sistem distribusi topeng, saengga ningkatake otomatisasi, gampang opearasi lan uga ukuran kompak.

Ukuran Mesin 7500 * 4500 * 1900mm
Output 70-80 pcs / min
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 2.2 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
Cathetan Stracking lan feed box otomatis ora opsional
Cathetan Mesin opsional, kolektor sampah kasedhiya
fish mask

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita