• page_banner

Mesin Membuat Topeng 3D Otomatis

Katrangan singkat:

Topeng sing populer ing Korea, lini produksi kanthi otomatis, kalebu piranti koleksi sampah. Mesin topeng rai iki uga diarani masker 3D utawa mesin topeng jinis iwak. sistem kemasan otomatis lan fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation lan uga ukuran kompak.

Model: HY200-11

Regane: USD55000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jinis topeng: Flat-Lipat Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang, Dhukungan teknis video
Bahan topeng: Kain sing dudu tenunan Lokasi Layanan Lokal: Korea Selatan
Kapasitas Produksi: 40-45PCS / MIN Lokasi Showroom: Korea Selatan
Tegangan: 220V utawa khusus Kahanan: Anyar
Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik, Medis & Tenaga Kerja & Industri Kelas Otomatis: Kanthi otomatis
Jeneng: HY Nomer Model: HY200-11
Papan Asal: Guangdong, China Daya: 5.8KW
Ukuran (L * W * H): 5810 * 2400 * 1700mm Bobot: 800kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Layanan Purna Jual Kasedhiya: Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Poin Penjualan Utama: Multifungsi Jeneng: Mesin Nggawe Topeng Ikan
Bahan Fuselage: Paduan aluminium PLC: MITSUBISHI
Fungsi kemasan otomatis: opsional lempitan panas gelung kuping: opsional
Deteksi CCD: opsional Mbenakake: Topeng dirancang miturut syarat pelanggan
HY200-11
fish shaped mask machine

1. otomatisasi dhuwur karo PLC, deteksi fotoelektrik kanggo panganan bahan baku supaya ora mbuwang-mbuwang lan stabilitas dhuwur.

2. ngimpor nglereni, ora ana burr lan awet

3. Panganan materi kanthi motor sever, akurat ing setelan lan las posisi puteran telinga. ukuran cilik, kinerja padhet lan tahan karat kanthi rak pigura paduan aluminium. 

4. Las loop kuping ultrasonik 20k, kuwat ing bagean las lan narik.

5. Peralatan paten, teknologi terkemuka, proses diwasa, kualitas stabil lan efisiensi tinggi.

Topeng sing populer ing Korea, lini produksi kanthi otomatis, kalebu piranti koleksi sampah. Mesin topeng rai iki uga diarani masker 3D utawa mesin topeng jinis iwak. sistem kemasan otomatis lan fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation lan uga ukuran kompak.

Ukuran Mesin 5810 * 2400 * 1700mm
Output 40-45 pcs / menit
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 5,8 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
Cathetan Fungsi rangkep lan pengepakan otomatis ora opsional
Cathetan Mesin opsional, kolektor sampah kasedhiya
fish mask

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita