• page_banner

Mesin Membuat Topeng 3D Otomatis

  • Automatic 3D Mask Machine (with CCD detection system and auto packing)

    Mesin Topeng 3D Otomatis (kanthi sistem deteksi CCD lan pengepakan otomatis)

    Topeng sing populer ing Korea, lini produksi kanthi otomatis, kalebu piranti koleksi sampah. Mesin topeng rai iki uga diarani masker 3D utawa mesin topeng jinis iwak. sistem kemasan otomatis lan fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation lan uga ukuran kompak.

    Model: HY200-11

    Regane: USD110000 / SET

  • Automatic 3D Mask Making Machine

    Mesin Membuat Topeng 3D Otomatis

    Topeng sing populer ing Korea, lini produksi kanthi otomatis, kalebu piranti koleksi sampah. Mesin topeng rai iki uga diarani masker 3D utawa mesin topeng jinis iwak. sistem kemasan otomatis lan fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation lan uga ukuran kompak.

    Model: HY200-11

    Regane: USD55000 / SET

  • Automatic 3D Mask Making Machine

    Mesin Membuat Topeng 3D Otomatis

    Topeng populer ing Korea. Iki minangka jalur produksi kanthi otomatis, lan dipasang kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas puteran kuping, mesin iki nggabungake 1 set masker mesin bank masker karo 2 set mesin las loop telinga nganggo sistem distribusi topeng, saengga ningkatake otomatisasi, gampang opearasi lan uga ukuran kompak.

    Model: HY200-11A

    Regane: USD70000 / SET

  • Automatic 3D Mask Making Machine with Auto Packing

    Mesin Membuat Topeng 3D Otomatis kanthi Paket otomatis

    Topeng populer ing Korea, lini produksi kanthi otomatis, gampang opearation lan ukuran kompak. Mesin topeng 3D link otomatis menyang mesin kemasan.

    Model: HY200-11B

    Regane: USD120000 / SET