• page_banner

Mesin Pembuat Kantong Minuman Otomatis

Katrangan singkat:

Mesin iki digunakake kanggo nggawe tas operator wedang non-anyaman kanggo cangkir omben. Miturut syarat pelanggan, kemasan cangkir utawa tuwung dobel ora opsional, mung ukuran cetakan sing diganti.

Model: HY300-22

Regane: USD28000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

HY300-22

Mesin iki digunakake kanggo nggawe tas operator wedang non-anyaman kanggo cangkir omben. Miturut syarat pelanggan, kemasan cangkir utawa tuwung dobel ora opsional, mung ukuran cetakan sing diganti.

Ukuran Mesin

4510 * 3150 * 1800 mm

Output

60 pcs / min

Tegangan

220 V / 380V

Kekuwatan

6 KW

Tekanan

0,6 Mbah

Bahan pesawat awak

Paduan aluminium

Cathetan

Kemasan 1 utawa 2 cangkir ora opsional

beverage cup bag

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita