• page_banner

Mesin Pembuat Topeng Lipat Otomatis (kanthi Katup Pernapasan)

Katrangan singkat:

Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa nganggo fungsi ekstra katup ambegan lan spons. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

Model: HY200-02A

Regane: USD82000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jinis topeng: Flat-Lipat Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang, Dhukungan teknis video
Bahan topeng: Kain sing dudu tenunan Lokasi Layanan Lokal: Korea Selatan
Kapasitas Produksi: 30 set / wulan Lokasi Showroom: Korea Selatan
Tegangan: 220V Kahanan: Anyar
Industri sing ditrapake: Gunakake Ngarep Kelas Otomatis: Kanthi otomatis
Jeneng: HY Nomer Model: HY200-02A
Papan Asal: Guangdong, China Daya: 6.2KW
Ukuran (L * W * H): 8500 * 1450 * 1950MM Bobot: 1280KG
Sertifikasi: CE / ISO9001: 2015 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Layanan Purna Jual Kasedhiya: Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan
Poin Penjualan Utama: Tingkat Keamanan Tinggi Jinis: Masker Masker Nggawe
Bahan Fuselage: Paduan aluminium Paduan aluminium: Lingkungan Debu
PLC: MITSUBISHI Unit cetak: opsional
Piranti spons: opsional Jinis Topeng: ukuran topeng bisa diganti kanthi ngganti cetakan
folding mask with valve
fold mask machine (2)

1. Kontrol PLC.

2. Posisi deteksi fotoelektrik.

3. Tambahake piranti cetak.

4. Sistem kontrol ketegangan.

5. Katon apik lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium.

 Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa nganggo fungsi ekstra katup ambegan lan spons. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

 Ukuran Mesin  8500 * 1450 * 1950 mm
 Output  38-45 pcs / menit
 Tegangan  220 V / 380V
 Kekuwatan  6,2 KW
 Tekanan  0,6 Mbah
 Bahan Fuselage  Paduan aluminium
 Syarat khusus  Gaya topeng diganti nganggo cetakan
 Cathetan  Spons otomatis utawa las katup ambegan ora opsional
fold mask

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita