• page_banner

Mesin Pembuat Topeng Lipat Otomatis

  • Automatic Headstraps Folding Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Headstraps Otomatis

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe 95 headband lipat masker ambegan, sing saka kawat irung, las earloop nganti topeng rampung. Bisa uga kanthi fungsi ekstra printer ink-jet lan sistem percetakan pad. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-19

    Regane: USD120000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine (with Breathing Valve)

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Otomatis (kanthi Katup Pernapasan)

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa nganggo fungsi ekstra katup ambegan lan spons. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-02A

    Regane: USD82000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Otomatis

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa uga kanthi fungsi ekstra printer ink-jet lan sistem percetakan pad. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-02

    Regane: USD70000 / SET

  • Automatic Elastic Ear Loop Folding Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Telinga Elastis Otomatis

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa nganggo fungsi ekstra katup ambegan lan spons. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-16

    Regane: USD50000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Otomatis

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa uga kanthi fungsi ekstra printer ink-jet lan sistem percetakan pad. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-02

    Regane: USD70000 / SET