• page_banner

Mesin Pembuat Topeng Lipat Headstraps Otomatis

Katrangan singkat:

Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe 95 headband lipat masker ambegan, sing saka kawat irung, las earloop nganti topeng rampung. Bisa uga kanthi fungsi ekstra printer ink-jet lan sistem percetakan pad. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

Model: HY200-19

Regane: USD120000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jinis topeng: Flat-Lipat Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang, Dhukungan teknis video
Bahan topeng: Kain sing dudu tenunan Lokasi Layanan Lokal: Korea Selatan
Kapasitas Produksi: 30-35 pcs / min Lokasi Showroom: Korea Selatan
Tegangan: 220V Kahanan: Anyar
Industri sing ditrapake: Kesehatan & Tenaga Kerja & Industri Kelas Otomatis: Kanthi otomatis
Jeneng: HY Nomer Model: HY200-19
Papan Asal: Guangdong, China Daya: 6,5kw
Ukuran (L * W * H): 7500 * 1050 * 1870mm Bobot: 1350kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2020 Layanan Purna Jual Kasedhiya: Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan
Poin Penjualan Utama: Otomatis Jeneng: Mesin Membuat Topeng Lipat
Jinis puteran kuping: Headband PLC: MITSUBISHI
Piranti cetak: Pilihan Bahan Fuselage: Paduan aluminium
Ujar: Awak topeng kudu diatasi Layanan Sawise Dodol Disedhiyakake: Insinyur Kasedhiya kanggo Mesin Layanan ing Luar Negeri
HY200-19
2D-headband-mask

1. Kontrol PLC.

2. Posisi deteksi fotoelektrik.

3. Tambahake piranti cetak.

4. Sistem kontrol ketegangan.

5. Katon apik lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium.

Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe 95 headband lipat masker ambegan, sing saka kawat irung, las earloop nganti topeng rampung. Bisa uga kanthi fungsi ekstra printer ink-jet lan sistem percetakan pad. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

Ukuran Mesin 7500 * 1050 * 1870mm
Output 30-35 pcs / min
Tegangan 220V / 380V
Kekuwatan 6,5 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
Cathetan Stracking lan feed box otomatis ora opsional
Cathetan Mesin opsional, kolektor sampah kasedhiya
headband face mask

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita