• page_banner

Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loop Otomatis kanthi deteksi CCD

Katrangan singkat:

Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loaded Otomatis

Model: HY100-07

Regane: USD100000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jinis topeng: Flat Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang, Dhukungan teknis video
Bahan topeng: Kain sing dudu tenunan Lokasi Layanan Lokal: Korea Selatan
Kapasitas Produksi: 100 pcs / mnt Lokasi Showroom: Korea Selatan
Tegangan: 220V utawa khusus Kahanan: Anyar
Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik, Panganggone Medhis Kelas Otomatis: Kanthi otomatis
Jeneng: HY Nomer Model: HY100-07
Papan Asal: Guangdong, China Daya: 2900w
Ukuran (L * W * H): 6150 * 3500 * 1820mm Bobot: 1800kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Layanan Purna Jual Kasedhiya: Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Poin Penjualan Utama: Gampang Dioperasikake Jeneng: Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop
Bahan Fuselage: Paduan aluminium PLC: MITSUBISHI
lempitan panas gelung kuping: opsional spons: opsional
Deteksi CCD: opsional Fungsi kemasan kothak otomatis: opsional
Ujar: Topeng dirancang miturut syarat pelanggan
ear loop mask machine
outside earloop mask machine

1. Kontrol PLC.

2. Posisi deteksi fotoelektrik.

3. Piranti cetak opsional.

4. Sistem kontrol ketegangan.

5. ayu banget lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium

Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ing njaba telinga- mesin daur ulang kanthi sistem distribusi topeng, saengga bisa ningkatake otomatisasi. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

Ukuran Mesin 6150 * 3500 * 1820mm
Output 100 pcs / mnt
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 2,9 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
Cathetan Stracking lan feed box otomatis ora opsional
Cathetan Mesin opsional, kolektor sampah kasedhiya
earloop face masks

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita