• page_banner

Mesin Membuat Topeng Otomatis kanthi Paket Kotak Otomatis

Katrangan singkat:

Iki mesin otomatis kanggo ngasilake dasi bedhah ing topeng rai, lan pengelasan kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanggo ngelas, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ikatan ing mesin sistem distribusi topeng, saengga bisa nambah otomatisasi. Ing meawhile, mesin uga bisa menehi kothak kanthi otomatis. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

Model : HY100-10A

Regane : USD125000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jinis topeng: Flat Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang, Dhukungan teknis video
Bahan topeng: Kain sing dudu tenunan Lokasi Layanan Lokal: Korea Selatan
Kapasitas Produksi: 25 set / wulan Lokasi Showroom: Korea Selatan
Tegangan: 220V / 380V Kahanan: Anyar
Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik Kelas Otomatis: Otomatis, Otomatis
Jeneng: HY Nomer Model: HY100-10A
Papan Asal: Guangdong, China Daya: 2.2 KW
Ukuran (L * W * H): 5950 * 3750 * 1600mm Bobot: 1200KG
Sertifikasi: CE / ISO9001: 2015 Garansi: 1 Taun
Taun: 2018 Layanan Purna Jual Kasedhiya: Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan
Poin Penjualan Utama: Gampang Dioperasikake Jinis: Mesin Kemasan Topeng Wajah
Bahan Fuselage: Paduan aluminium Kapasitas: 70-80 pcs / min
PLC: MITSUBISHI Piranti cetak: Pilihan
Spons: Pilihan Layanan Sawise Dodol Disedhiyakake: Insinyur Kasedhiya kanggo Mesin Layanan ing Luar Negeri
Automatic Tie Up Mask Making Machine with Auto Box Packing
tie-on-masks-machine4

1. Kontrol PLC.

2. Posisi deteksi fotoelektrik.

3. Piranti cetak opsional.

4. Sistem kontrol ketegangan.

5. ayu banget lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium.

Iki mesin otomatis kanggo ngasilake dasi bedhah ing topeng rai, lan pengelasan kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanggo ngelas, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ikatan ing mesin sistem distribusi topeng, saengga bisa nambah otomatisasi. Ing meawhile, mesin uga bisa menehi kothak kanthi otomatis. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

Ukuran Mesin 5950 * 3750 * 1600mm
Output 70-80 pcs / min
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 2.2 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
Cathetan Stracking lan feed box otomatis ora opsional
Cathetan Mesin opsional, kolektor sampah kasedhiya
tie-up-mask2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita