• page_banner

Mesin Membuat Topeng Lipat Jenis Boat

Katrangan singkat:

Mesin iki kanthi otomatis nggawe topeng pasuryan jinis boat sing bisa digunakake. Jet jet lan sistem cetak kasedhiya.

Model: HY200-08

Regane: USD40000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Model NO. HY200-08 Piranti Ink Jet Pilihan
Bahan Fuselage Paduan Aluminium Merek dagang HY
Kapasitas 50-60 PCS / Min Paket Transportasi Dikemas karo Standar Kayu Kayu Ekspor
Tekanan 0,6 MPa Spesifikasi 4020 * 2260 * 1430mm
Sistem Cetak Pilihan Asal Usul Cina
HY200-08
mask machine

1. Struktur mesin sing kenceng, ukurane cilik, ora ngenggoni papan.

2. Stabilitas dhuwur, kesalahan kurang.

3. Cantik lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium.

Mesin iki kanthi otomatis nggawe topeng pasuryan jinis boat sing bisa digunakake. Jet jet lan sistem cetak kasedhiya.

Ukuran Mesin 4020 * 2260 * 1430 mm
Output 50-60 pcs / min
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 3,6 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
horizontal respirator

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita