• page_banner

Klip ing Mesin Las Tali

Katrangan singkat:

Mesin iki digunakake kanggo ngelas puteran kuping kanggo topeng rai jinis boat sing bisa digunakake.

Model: HY200-06

Regane: USD23000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Model NO. HY200-06 Paket Transportasi Dikemas karo Standar Kayu Kayu Ekspor
Bahan Fuselage Paduan Aluminium Spesifikasi 1200 * 750 * 1500mm
Kapasitas 15-20 PCS / Min Asal Usul Cina
Tekanan 0,6 MPa Merek dagang HY
HY200-06
mask machine

1. Struktur mesin sing kenceng, ukurane cilik, ora ngenggoni papan.

2. Stabilitas dhuwur, kesalahan kurang.

3. Cantik lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium.

Mesin iki digunakake kanggo ngelas puteran kuping kanggo topeng rai jinis boat sing bisa digunakake.

Ukuran Mesin 1200 * 750 * 1500 mm
Output 15-20 pcs / min
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 2.2 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
boat type mask mac

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita