• page_banner

Cuff Puff & Golve Making Machine

  • Automatic Cotton Puff/Glove Making Machine

    Mesin Puff Katun Otomatis / Sarung Tangan

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe katun lan sarung tangan. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-03

    Regane: USD20000 / SET

  • Automatic Hand Plug-in Cotton Puff Making Machine

    Mesin Pembuat Cotton Puff Otomatis

    Iki mesin otomatis. Saka bahan mentahan aplikasi produk sing wis nglereni lan output sekaligus. Bisa ngasilake katun dandan sing ora dirajut, topeng rai, sol, kain pel, lan uga bisa nggawe sarung tangan pembersih sing ora ditenun, mung cetakan sing kudu diganti.

    Model: HY300-03A

    Regane: USD30000 / SET

  • Disposable Oil Control Film Making Machine

    Mesin Pembuat Film Kontrol Minyak Sekali Pakai

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe film kontrol minyak utawa kertas nyerep minyak kanggo kaendahan. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-13

    Regane: USD21000 / SET