• page_banner

Mesin Produk Hotel & Kosmetik Sekali Pakai

  • Non Woven Pillow Case Making Machine

    Mesin Pembuat Kasus Bantal Non Woven

    Iki minangka mesin otomatis khusus kanggo ngasilake bantal bantal sing ora ditenun, lan outpute 30 pcs / menit. Iki ditrapake kanggo pesawat, rumah sakit, hotel, lan feed material kanthi otomatis, ora prelu dioperasikake.

    Model: HY300-02

    Regane: USD60000 / SET

  • Non Woven Headrest Cover Making Machine

    Non Woven Headrest Cover Making Machine

    Iki minangka peralatan khusus kanggo ngasilake tutup sandhuwur tanpa tenunan. Iki ditrapake kanggo pesawat, sepur, bis. Iki kanthi otomatis mbentuk materi kanggo produk sing wis rampung.

    Model: HY300-05

    Regane: USD60000 / SET

  • Automatic Disposable Glove&Foot Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Sarung Tangan & Topeng Kaki otomatis

    Struktur tutup sing bisa disetel nggawe segel luwih sampurna. Iki nggunakake persamaan nitrogen sing bisa dikonfigurasi lan nginstal mesin kode ngetik panas, lan posisi nyithak bisa bebas dipilih. Panampilan kasebut bisa digawe saka waja tahan karat utawa semprotan miturut kebutuhan pelanggan.

    Model: HY300-21

    Regane: USD30000 / SET

  • Automatic Cotton Puff/Glove Making Machine

    Mesin Puff Katun Otomatis / Sarung Tangan

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe katun lan sarung tangan. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-03

    Regane: USD20000 / SET

  • Automatic Hand Plug-in Cotton Puff Making Machine

    Mesin Pembuat Cotton Puff Otomatis

    Iki mesin otomatis. Saka bahan mentahan aplikasi produk sing wis nglereni lan output sekaligus. Bisa ngasilake katun dandan sing ora dirajut, topeng rai, sol, kain pel, lan uga bisa nggawe sarung tangan pembersih sing ora ditenun, mung cetakan sing kudu diganti.

    Model: HY300-03A

    Regane: USD30000 / SET

  • Disposable Shoe Cover Making Machine

    Mesin Pembuat Tutup Sepatu Sekali Pakai

    Iki minangka mesin khusus kanggo ngasilake tutup sepatu elastis, non-anyaman lan plastik kanthi otomatis. Ora prelu operasi ing produksi. Produk kasebut ditrapake ing rumah sakit, industri karat gratis. Iki kanthi otomatis mbentuk materi kanggo produk sing wis rampung.

    Model: HY300-09

    Regane: USD18000 / SET

  • Disposable Bouffant Cap Making Machine

    Mesin Membuat Topi Bouffant

    Iki minangka peralatan khusus kanggo ngasilake tutup non-anyaman jinis elastis kanthi output 60-80 pcs / menit. Iki ditrapake ing Hotel, Kulawarga, Rumah Sakit, lan industri bebas debu. Iki kanthi otomatis menehi bahan kanggo produk sing wis rampung.

    Model: HY400-01

    Regane: USD15000 / SET

  • Disposable Oil Control Film Making Machine

    Mesin Pembuat Film Kontrol Minyak Sekali Pakai

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe film kontrol minyak utawa kertas nyerep minyak kanggo kaendahan. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-13

    Regane: USD21000 / SET