• page_banner

Mesin Bedah Produk Sekali Pakai

  • Non Woven Surgical Pants & Briefs Making Machine

    Mesin Celana & Celana Bedah Non Woven

    Iki minangka peralatan khusus kanggo ngasilake ringkes. Amarga taraf panguripan masarakat saya apik lan kesadaran kesehatan, siji ing wektu ringkes luwih asring digunakake. Pengelasan ultrasonik sing kuat kanthi kacepetan cepet, lan nyuda biaya tenaga kerja lan dinikmati konsumen.

    Model: HY300-04

    Regane: USD30000 / SET

  • Disposable Surgical Cap Making Machine

    Mesin Pembuatan Cap Bedah Sekali Pakai

    Mesin iki digunakake kanggo ngasilake tutup operasi, yaiku mesin produksi kanthi otomatis saka bahan baku sing menehi output produk rampung. Nduwe panganan sing lancar kanthi nggunakake fotodeteksi lan ngilangi ketegangan otomatis. Ngadopsi las ultrasonik nggawe bahan gandheng cepet.

    Model: HY300-01

    Regane: USD30000 / SET