• page_banner

FAQ

Regane opo

Regane bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kepiye layanan sawise adol?

Kita nyedhiyakake jaminan 1 taun lan dhukungan teknis sajrone urip. Kabeh bagean mesin bisa diganti kanthi gratis sajrone 1 taun yen rusak (ora kalebu operasi kesalahan).

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa angel nginstal mesin kasebut?

Toko kerja kudu nyiyapake fasilitas lengkap kayata kompresor listrik lan udara. Kanggo instalasi kaping pisanan, insinyur bakal dikirim kanggo nyetel mesin lan nindakake latihan mesin sajrone instruksi manual. Kanggo masalah sing luwih cepet, kita uga bisa menehi instruksi video.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

T / T, setoran 50% sadurunge order, pembayaran saldo 50% sadurunge dikirim.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa lead time mesin?

Kanggo mesin standar, kita bisa ngirim sajrone 30 dina. Yen disesuaikan karo pelanggan (OEM), wektu timbal yaiku 45-55 dina.

Pengin kerja sama kita?