• page_banner

Mesin Topeng Lipat

  • Clip On Welding Machine

    Klip Ing Mesin Las

    Mesin iki digunakake kanggo ngelas ujung kuping sing dilipat nganggo topeng 2D sing bisa dibuwang.

    Model: HY400-04

    Regane: USD5000 / SET

  • Automatic Headstraps Folding Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Headstraps Otomatis

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe 95 headband lipat masker ambegan, sing saka kawat irung, las earloop nganti topeng rampung. Bisa uga kanthi fungsi ekstra printer ink-jet lan sistem percetakan pad. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-19

    Regane: USD120000 / SET

  • Folding Mask Ear Loop Welding Machine

    Mesin Las Loop Loop Loop

    Mesin iki digunakake kanggo ngelas daur ulang masker lempitan. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-14

    Regane: USD15000 / SET

  • Automatic 3D Mask Machine (with CCD detection system and auto packing)

    Mesin Topeng 3D Otomatis (kanthi sistem deteksi CCD lan pengepakan otomatis)

    Topeng sing populer ing Korea, lini produksi kanthi otomatis, kalebu piranti koleksi sampah. Mesin topeng rai iki uga diarani masker 3D utawa mesin topeng jinis iwak. sistem kemasan otomatis lan fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation lan uga ukuran kompak.

    Model: HY200-11

    Regane: USD110000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine (with Breathing Valve)

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Otomatis (kanthi Katup Pernapasan)

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa nganggo fungsi ekstra katup ambegan lan spons. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-02A

    Regane: USD82000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Otomatis

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa uga kanthi fungsi ekstra printer ink-jet lan sistem percetakan pad. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-02

    Regane: USD70000 / SET

  • Automatic Elastic Ear Loop Folding Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Telinga Elastis Otomatis

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa nganggo fungsi ekstra katup ambegan lan spons. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-16

    Regane: USD50000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Lipat Otomatis

    Iki minangka lini produksi kanthi otomatis kanggo nggawe topeng napas sing bisa dilipat, saka las kawat irung, welding earloop nganti topeng rampung. Bisa uga kanthi fungsi ekstra printer ink-jet lan sistem percetakan pad. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-02

    Regane: USD70000 / SET

  • Folding Mask Blank Making Machine

    Mesin Pembuat Kosong Topeng Lipat

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe lempitan topeng dadi kosong. Kasedhiya kanggo nggayuh persyaratan topeng PM2.5. Nduweni otomatisasi lan stabilitas dhuwur kanthi output dhuwur lan biasane nyuda biaya kanthi ngrampungake produk sekaligus.

    Model: HY200-01

    Regane: USD25000 / SET

  • Nose Clip and Head Strap Welding Machine

    Klip Irung lan Mesin Las Tali Kepala

    Mesin iki digunakake kanggo ngelas kawat irung lan kuping tali kepala kanggo respirator sing bisa digunakake, masker lipatan 2D lan topeng cangkir umume.

    Model: HY200-03

    Regane: USD35000 / SET

  • Nose Clip and Ear Loop Welding Machine

    Mesin Irung Klip Irung lan Loop

    Mesin iki digunakake kanggo ngelas kabel irung lan puteran kuping kanggo topeng lempitan 2D sing bisa dibuwang.

    Model: HY200-04

    Regane: USD40000 / SET

  • Automatic Filter Discs Making Machine

    Mesin Nyipta Disk Otomatis

    Mesin otomatis kanggo ngasilake disk filter udara kanggo topeng bledug nganggo lan topeng 2D / 3D.

    Model: HY200-12

    Regane: USD20000 / SET