• page_banner

Ing Mesin Las Topeng Earloop

  • Automatic Inside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Topeng Wajah Topeng Telinga Loop Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ing telinga- mesin daur ulang kanthi sistem distribusi topeng, saengga bisa ningkatake otomatisasi. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

    Model: HY100-08

    Regane: USD75000 / SET

  • Automatic Inside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Topeng Wajah Topeng Telinga Loop Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 3 set ing telinga- mesin daur ulang kanthi sistem distribusi topeng, saengga bisa ningkatake otomatisasi. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

    Model: HY100-08A

    Regane: USD75000 / SET

  • Inside Ear Loop Welding Machine

    Ing njero Mesin Las Loop

    Mesin iki kanggo nyelehake sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing sisih loro topeng rai kanthi kothong kanthi welding ultrasonik. Mung perlu 1 operator kanggo nyelehake tutup masker ing sabuk obah siji-siji lan topeng rai sing wis rampung bakal digawe mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, mesin iki duwe output sing luwih stabil lan dhuwur lan ngowahi cara puteran kanggo puteran telinga.

    Model : HY100-02

    Regane : USD14000 / SET