• page_banner

Mesin Kemasan Topeng

Katrangan singkat:

Mesin iki digunakake kanggo ngemas masker lempitan 2D, topeng N95 / KN95 lan topeng jinis iwak 3D.

Model: HY300-16A

Regane: USD45000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

packaging machine

Mesin iki digunakake kanggo ngemas masker lempitan 2D, topeng N95 / KN95 lan topeng jinis iwak 3D.

Ukuran Mesin

2975 * 1447 * 1617mm

Output

30 pcs / min

Tegangan

220 V / 380V

Kekuwatan

2,8 KW

Tekanan

0,6 Mbah

Bahan pesawat awak

Paduan aluminium

Syarat khusus

Ukuran topeng lan tas kemasan kudu didandani


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita