• page_banner

Mesin Kemasan Topeng

Katrangan singkat:

Mesin kemasan otomatis kanggo topeng 2D / 3D.

1. 1-3 pcs / tas kasedhiya

2. counter otomatis lan tanggal pembuatan embossed

3. Mitsubishi PLC

Model: HY300-16

Regane: USD32000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Jinis topeng: Flat-Lipat Sawise Layanan Garansi: Dhukungan online, Layanan pangopènan lan perbaikan lapangan, Suku cadang, Dhukungan teknis video
Bahan topeng: Kain sing dudu tenunan Lokasi Layanan Lokal: Korea Selatan
Kapasitas Produksi: 30 pcs / min Lokasi Showroom: Korea Selatan
Tegangan: 220V utawa khusus Kahanan: Anyar
Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik, Topeng Wajah Medis Sekali Pakai Kelas Otomatis: Semi-otomatis
Jeneng: HY Nomer Model: HY300-16
Papan Asal: Guangdong, China Daya: 2.4KW
Ukuran (L * W * H): 2800 * 880 * 1450mm Bobot: 700kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2019 Layanan Purna Jual Kasedhiya: Suku cadang gratis, Dhukungan teknis video, Dhukungan online, Instalasi lapangan, komisioning lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Insinyur sing kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Poin Penjualan Utama: Multifungsi Jeneng: Mesin Kemasan Topeng Otomatis
Bahan Fuselage: Paduan aluminium Kapasitas: 30 bungkus / menit
PLC: MITSUBISHI Piranti cetak: tanggal pabrik embossed
Liyane: 1-3 pcs / bungkus Aplikasi: bungkus topeng rai
pack machine

1.1-3 pcs / tas kasedhiya

2. counter otomatis lan tanggal pembuatan embossed

3. Mitsubishi PLC

Mesin kemasan otomatis kanggo topeng 2D / 3D. 

Ukuran Mesin 2800 * 880 * 1450mm
Output 30 bungkus / menit
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 2,4 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
Mbenakake maneh Cocog kanggo masker lipatan lan topeng 3d
Cathetan 1-3 pcs / pack kasedhiya
3D mask packing machine

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita