• page_banner

Mesin Kemasan Topeng

  • Pillow Type Packaging Machine

    Mesin Kemasan Jenis Bantal

    Mesin kemasan otomatis kanggo topeng Debu Medis Flat. Kapasitas maksimum paket miturut bahan (0.03-0.06mm)

    Model: HY300-15

    Regane: USD25000 / SET

  • Mask Packaging Machine

    Mesin Kemasan Topeng

    Mesin kemasan otomatis kanggo topeng 2D / 3D.

    1. 1-3 pcs / tas kasedhiya

    2. counter otomatis lan tanggal pembuatan embossed

    3. Mitsubishi PLC

    Model: HY300-16

    Regane: USD32000 / SET

  • Mask Packaging Machine

    Mesin Kemasan Topeng

    Mesin iki digunakake kanggo ngemas masker lempitan 2D, topeng N95 / KN95 lan topeng jinis iwak 3D.

    Model: HY300-16A

    Regane: USD45000 / SET

  • Mask Packaging Machine

    Mesin Kemasan Topeng

    Mesin iki digunakake kanggo ngemot topeng jinis iwak 3D. Bisa disambungake karo mesin topeng iwak kanggo ngawujudake kemasan otomatis.

    Model: HY300-16C

    Regane: USD45000 / SET