• page_banner

Mesin Masker Wajah Medis

  • Automatic Inside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Topeng Wajah Topeng Telinga Loop Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ing telinga- mesin daur ulang kanthi sistem distribusi topeng, saengga bisa ningkatake otomatisasi. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

    Model: HY100-08

    Regane: USD75000 / SET

  • Automatic Inside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Topeng Wajah Topeng Telinga Loop Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 3 set ing telinga- mesin daur ulang kanthi sistem distribusi topeng, saengga bisa ningkatake otomatisasi. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

    Model: HY100-08A

    Regane: USD75000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loaded Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ing njaba telinga- mesin daur ulang kanthi sistem distribusi topeng, saengga bisa ningkatake otomatisasi. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

    Model: HY100-07

    Regane: USD65000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loaded Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanthi kosong kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 1 set ing njaba kuping- mesin daur ulang. Sistem deteksi CCD ora opsional.

    Model: HY100-12

    Regane: USD50000 / SET

  • Protective Film Medicla Face Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Masker Wajah Medik Film Pelindung

    Mesin iki digunakake kanggo ngelas film protèktif ing topeng rai medis.

    Model: HY100-06B

    Regane: USD18000 / SET

  • Tie Up Mask Welding Machine

    Mesin Las Topeng Tie Up

    Mesin iki kanggo ngelas bamage ing loro-lorone topeng rai sing kosong kanthi welding ultrasonik. Mung perlu 1 operator kanggo nyelehake tutup masker ing sabuk obah siji-siji lan topeng rai sing wis rampung bakal digawe mesin kanthi otomatis.

    Model : HY100-06

    Regane : USD18000 / SET

  • Automatic Tie Up Mask Making Machine

    Mesin Nggawe Topeng Tie Up Otomatis

    Mesin otomatis kanggo nggawe topeng rai sing wis rampung, lan kanggo ngelas nganggo ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanggo ngelas, mesin iki nggabungake 1 set masker bank masker karo 2 set mesin hem dasi dening sistem distribusi topeng, saengga bisa nambah otomatisasi. Lan sistem pacakging kothak otomatis ora opsional.

    Model : HY100-10

    Regane : USD65000 / SET

  • Automatic Tie Up Mask Making Machine with Auto Box Packing

    Mesin Membuat Topeng Otomatis kanthi Paket Kotak Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake dasi bedhah ing topeng rai, lan pengelasan kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanggo ngelas, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ikatan ing mesin sistem distribusi topeng, saengga bisa nambah otomatisasi. Ing meawhile, mesin uga bisa menehi kothak kanthi otomatis. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

    Model : HY100-10A

    Regane : USD125000 / SET

  • Automatic Inside & Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop ing njero & njaba

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanthi kosong kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 1 set ing njaba kuping- mesin loop lan 1 set ing njero mesin telinga-gelung. Sistem deteksi CCD ora opsional.

    Model: HY100-09

    Regane: USD85000 / SET

  • Head Strap Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Kepala

    Mesin las topeng endhas yaiku kanggo ngelas loro-lorone saka earloop bahan spandex PU nganggo ultrasonik. Nduweni fitur welding kuwat lan efisiensi dhuwur.

    Model: HY100-05

    Regane: USD18000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine with CCD detection

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loop Otomatis kanthi deteksi CCD

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loaded Otomatis

    Model: HY100-07

    Regane: USD100000 / SET

  • Outside Ear Loop Welding Machine

    Mesin Las Loops Loop

    Mesin iki kanggo nyelehake sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing sisih loro topeng rai kanthi kothong kanthi welding ultrasonik. Mung perlu 1 operator kanggo nyelehake tutup masker ing sabuk obah siji-siji lan topeng rai sing wis rampung bakal digawe mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, mesin iki nambah loop kuping ing njero fungsi lempitan.

    Model: HY100-03

    Regane: USD18000 / SET