• page_banner

Apa bedane topeng N95 lan KF94?

Bedane topeng N95 lan KF94 kalebu suntingan kanggo faktor sing paling digatekake para pangguna. KF94 minangka standar "saringan Korea" padha karo rating topeng US N95. 

 

Bentenipun Masker N95 lan KF94: Chartered Out

Katon padha, lan nyaring persentase partikel sing meh padha — 95% mungsuh 94%. Bagan iki saka 3M nerangake beda antarane topeng Korea N95 lan "kelas siji". Kolom kasebut nyoroti rong jinis topeng kasebut.

Ing metrik sing disenengi umume wong (efektifitas filtrasi), meh padha. Ing kahanan paling umum, pangguna topeng ora bakal peduli karo bedane 1% ing filtrasi.

 

Standar KF94 Nyilih Liyane Saka Eropa Saka AS

Nanging, saka bedane standar kasebut, standar Korea luwih mirip karo standar EU tinimbang standar AS. Contone, agensi sertifikasi AS nyoba kinerja nyaring nggunakake partikel uyah, dene standar Eropa lan Korea tes tumrap uyah lan minyak parafin.

Kajaba iku, AS nyoba filtrasi kanthi laju aliran 85 liter per menit, dene UE lan Korea tes karo laju aliran 95 liter per menit. Nanging, bedane kasebut kalebu suntingan.

 

Bedane Liyane Rating Masker

Kejabi beda filtrasi 1%, ana sawetara bedane cilik kanggo faktor liyane.

• Contone, standar kasebut mbutuhake topeng N95 supaya luwih gampang dihirup saka ("resistensi napas").
• Masker Korea diwajibake nyoba kanggo "reresik CO2", sing ngalangi CO2 supaya ora tuwuh ing njero topeng. Bentenipun, topeng N95 ora duwe sarat iki.

Nanging, kuatir babagan penumpukan CO2 bisa uga kakehan. Contone, siji panliten. nemokake manawa, sanajan olahraga moderat, wanita sing nganggo topeng N95 ora ana bedane ing tingkat oksigen getih. 

• Kanggo nggawe sertifikat label topeng, Korea mbutuhake tes fit kanggo manungsa, kaya sing dakcritakake ing ngisor iki. Sertifikasi AS N95 ora mbutuhake tes pas.

Nanging, ora ateges manawa wong ora nindakake tes pas karo topeng N95. Agensi AS sing ngatur keamanan papan kerja (OSHA) nuntut para pekerja ing industri centain supaya bisa dites kanthi sepisan ing taun. Cukup, tes sing pas ora dibutuhake kanggo pabrikan kanggo njupuk label N95.

 

N95 vs KF94 Topeng: Garis Ngisor

Ing faktor sing dianggep umum (filtrasi) topeng N95 lan KF94 meh padha. Nanging, ana sawetara faktor liyane sing beda, kayata resistensi napas lan tes fit.

 

Mesin Pembuat Topeng Lipat 2D N95 Otomatis Lengkap

Mesin Pembuat Topeng 3D Jenis KF94 Otomatis


Wektu kiriman: Mar-12-2021