• page_banner

Mesin Pembuat Kasus Bantal Non Woven

Katrangan singkat:

Iki minangka mesin otomatis khusus kanggo ngasilake bantal bantal sing ora ditenun, lan outpute 30 pcs / menit. Iki ditrapake kanggo pesawat, rumah sakit, hotel, lan feed material kanthi otomatis, ora prelu dioperasikake.

Model: HY300-02

Regane: USD60000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Model NO. HY300-02 PLC Mitsubishi
Jeneng Mesin Pembuat Bantal Kasus Non tenunan Merek dagang HY
Bahan Fuselage Paduan Aluminium Paket Transportasi Dikemas karo Standar Kayu Kayu Ekspor
Kapasitas 20-30 PCS / Min Spesifikasi 6265 * 2510 * 2980mm
Piranti Nyithak Pilihan Asal Usul Cina
pillow case
pillowcase machine

1. Kontrol PLC.

2. Posisi deteksi fotoelektrik.

3. Piranti cetak opsional.

4. Sistem kontrol ketegangan.

5. ayu banget lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium.

Iki minangka mesin otomatis khusus kanggo ngasilake bantal bantal sing ora ditenun, lan outpute 30 pcs / menit. Iki ditrapake kanggo pesawat, rumah sakit, hotel, lan feed material kanthi otomatis, ora prelu dioperasikake.

Ukuran Mesin 6265 * 2510 * 2980 mm
Output 20-30 pcs / min
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 3,3 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Cathetan Sawetara bagean kudu diganti kanthi ukuran sing beda-beda
POLLOWCASE

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita