• page_banner

Mesin Pembuat Bag Nonwoven

  • Non Woven Storage Box Cutting Machine

    Mesin Nglereni Kothak Penyimpanan Non Woven

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe kothak panyimpenan sing ora ditenun. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-08

    Regane: USD40000 / SET

  • Disposable Suit Cover Making Machine

    Mesin Pembuat Cover Suit

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe tutup setelan nganggo ultrasonik, sawetara bagean kudu diganti kanthi ukuran cetakan sing beda.

    Model: HY300-10

    Regane: USD65000 / SET

  • Non Woven Shopping Bag Making Machine

    Mesin Pembuat Tas Blanja Non Woven

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe tas blanja tanpa anyaman. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-12

    Regane: USD40000 / SET

  • Automatic Book Cover Making Machine

    Mesin Membuat Tutup Buku Otomatis

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe sampul buku lan tutup CD. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-14

    Regane: USD55000 / SET

  • Automatic Cooler Bag Making Machine

    Mesin Pigawe Pendingin Otomatis

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe tas sing adhem lan luwih anget. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-18

    Regane: USD60000 / SET

  • Automatic Beverage Cup Bag Making Machine

    Mesin Pembuat Kantong Minuman Otomatis

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe tas operator wedang non-anyaman kanggo cangkir omben. Miturut syarat pelanggan, kemasan cangkir utawa tuwung dobel ora opsional, mung ukuran cetakan sing diganti.

    Model: HY300-22

    Regane: USD28000 / SET

  • Automatic Wipe Bag Making Machine

    Mesin Ngawe Tas Otomatis

    Mesin iki digunakake kanggo nggawe tas ngusap. Miturut syarat pelanggan, macem-macem gaya lan ukuran mung kudu ngowahi ukuran cetakan.

    Model: HY300-23

    Regane: USD28000 / SET