• page_banner

Mesin Irung Klip Irung lan Loop

Katrangan singkat:

Mesin iki digunakake kanggo ngelas kabel irung lan puteran kuping kanggo topeng lempitan 2D sing bisa dibuwang.

Model: HY200-04

Regane: USD40000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Model NO. HY200-04 Paket Transportasi Dikemas karo Standar Kayu Kayu Ekspor
Bahan Fuselage Paduan Aluminium Spesifikasi 3600 * 750 * 1700mm
Kapasitas 20-25 PCS / Min Asal Usul Cina
Tekanan 0,6 MPa Merek dagang HY
HY200-04

1. Struktur mesin sing kenceng, ukurane cilik, ora ngenggoni papan.

2. Stabilitas dhuwur, kesalahan kurang.

3. Cantik lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium.

Mesin iki digunakake kanggo ngelas kabel irung lan puteran kuping kanggo topeng lempitan 2D sing bisa dibuwang.

Ukuran Mesin 3600 * 750 * 1700 mm
Output 20-25 pcs / min
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 4.3 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Syarat khusus Ukuran topeng kudu didandani
earloop welding machine

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita