• page_banner

Mesin Las Topeng Earloop njaba

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loaded Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo nggawe masker rai kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ing njaba telinga- mesin daur ulang kanthi sistem distribusi topeng, saengga bisa ningkatake otomatisasi. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

    Model: HY100-07

    Regane: USD65000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loaded Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake topeng rai, lan kanggo las topeng rai kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanthi kosong kanggo ngelas gelung kuping, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 1 set ing njaba kuping- mesin daur ulang. Sistem deteksi CCD ora opsional.

    Model: HY100-12

    Regane: USD50000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine with CCD detection

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loop Otomatis kanthi deteksi CCD

    Mesin Pembuat Topeng Wajah Loop Loaded Otomatis

    Model: HY100-07

    Regane: USD100000 / SET

  • Outside Ear Loop Welding Machine

    Mesin Las Loops Loop

    Mesin iki kanggo nyelehake sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing sisih loro topeng rai kanthi kothong kanthi welding ultrasonik. Mung perlu 1 operator kanggo nyelehake tutup masker ing sabuk obah siji-siji lan topeng rai sing wis rampung bakal digawe mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, mesin iki nambah loop kuping ing njero fungsi lempitan.

    Model: HY100-03

    Regane: USD18000 / SET