• page_banner

Tie Up Mask Making Machine

  • Tie Up Mask Welding Machine

    Mesin Las Topeng Tie Up

    Mesin iki kanggo ngelas bamage ing loro-lorone topeng rai sing kosong kanthi welding ultrasonik. Mung perlu 1 operator kanggo nyelehake tutup masker ing sabuk obah siji-siji lan topeng rai sing wis rampung bakal digawe mesin kanthi otomatis.

    Model : HY100-06

    Regane : USD18000 / SET

  • Automatic Tie Up Mask Making Machine

    Mesin Nggawe Topeng Tie Up Otomatis

    Mesin otomatis kanggo nggawe topeng rai sing wis rampung, lan kanggo ngelas nganggo ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanggo ngelas, mesin iki nggabungake 1 set masker bank masker karo 2 set mesin hem dasi dening sistem distribusi topeng, saengga bisa nambah otomatisasi. Lan sistem pacakging kothak otomatis ora opsional.

    Model : HY100-10

    Regane : USD65000 / SET

  • Automatic Tie Up Mask Making Machine with Auto Box Packing

    Mesin Membuat Topeng Otomatis kanthi Paket Kotak Otomatis

    Iki mesin otomatis kanggo ngasilake dasi bedhah ing topeng rai, lan pengelasan kanthi ultrasonik. Saka pakan bahan kanggo masker rai kanggo ngelas, mesin iki nggabungake mesin bank masker rai 1 set kanthi 2 set ikatan ing mesin sistem distribusi topeng, saengga bisa nambah otomatisasi. Ing meawhile, mesin uga bisa menehi kothak kanthi otomatis. Mung dibutuhake 2 wong kanggo operasi.

    Model : HY100-10A

    Regane : USD125000 / SET