• page_banner

Mesin Las Bahan Komposit Ultrasonik

Katrangan singkat:

Mesin iki digunakake kanggo ngelas bahan komposit, Jerman lan kolektor ultrasonik lan limbah kinerja tinggi opsional.

Model: HY300-20

Regane: USD180000 / SET


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Model NO. HY300-20 Tekanan 0,6 MPa
Bahan Fuselage Paduan Aluminium Merek dagang HY
Kapasitas 12-38 Jt / Min Paket Transportasi Dikemas karo Standar Kayu Kayu Ekspor
Piranti Nyithak Pilihan Spesifikasi 10300 * 3350 * 1900mm
PLC Mitsubishi Asal Usul Cina
Ultrasonic Composite Material Welding Machine

1. Posisi deteksi fotoelektrik.

2. Cantik, kuwat lan tahan karat kanthi struktur paduan aluminium.

Mesin iki digunakake kanggo ngelas bahan komposit, Jerman lan kolektor ultrasonik lan limbah kinerja tinggi opsional.

Ukuran Mesin 10300 * 3350 * 1900 mm
Output 12-38 m / mnt
Tegangan 220 V / 380V
Kekuwatan 16 KW
Tekanan 0,6 Mbah
Bahan pesawat awak Paduan aluminium
Cathetan Sawetara bagean kudu diganti kanthi ukuran sing beda-beda

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita